Geniet van de rust en de natuur van de Friese meren.

Huur een vakantiehuisje in Terherne

Meer weten? →

Motorsloep huren?

Motorsloep huren?

Wilt u een sloep huren,  dan kunt u dichtbij terecht. Naast de vakantiewoning kunt u bij De Mariahoeve terecht voor de huur van de Crescent Allure. en even verderop voor de Maril 625.  Het zijn beide zeer compleet uitgeruste sloepen en er is plaats voor 6 personen.  U heeft geen vaarbewijs nodig om deze boten te kunnen varen!

www.demariahoeve.nl ook voor verhuur van visboten.
www.deoudeherberg.nl ook voor zeilpraam olv ervaren schipper.

Wilt u tijdens uw verblijf een heerlijke kanotocht maken? Ook dit kan binnen uw eigen omgeving voor u geregeld worden. Er ligt bij de woning een twee-persoonskano klaar. wij zorgen voor een mooie route

Tenslotte waar u ook voor kiest; vakantiewoning met of zonder boot, altijd weer is er een rustpunt bij Restaurant Meer van Lenten. Op 5 minuten loopafstand, aan het Sneekermeer met een van de mooiste terrassen van de omgeving.
Voor al onze gasten is er een leuke verrassing en een mooie aanbieding in dit prachtig gesitueerde restaurant aan het water..

Voor alle informatie:
Jeroen Lange

www.meervanlenten.nl
tel. 0566 – 689280 689480
mob. 06-15442866


Restaurant aan het water

Meer van Lenten

 

Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water. Check onze site voor meer informatie!

Klik hier om naar de website te gaan →