Arrangementen

Geniet van de rust en de natuur van de Friese meren.

Huur een vakantiehuisje in Terherne

Meer weten? →

Sloep arrangement

Sloep arrangement

Wilt u een sloep huren,  dan kunt u dichtbij uw vakantiewoning terecht. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van een sloep. Voor 2 tot 8 pers. met inboard diesel of electrisch! Het is allemaal mogelijk en heel dichtbij uw woning. De boot kan bij meerdaagse huur afgemeerd worden in het haventje grenzend aan uw woning.

Wilt u tijdens uw verblijf een heerlijke kanotocht maken? Ook dit kan binnen uw eigen omgeving voor u geregeld worden. Er ligt bij de woning een twee-persoonskano klaar. Wij zorgen voor een mooie route

Tenslotte waar u ook voor kiest; vakantiewoning met of zonder boot, altijd weer is er een rustpunt bij Restaurant Meer van Lenten. Op 5 minuten loopafstand, aan het Sneekermeer met een van de mooiste terrassen van de omgeving.
Voor al onze gasten is er een leuke verrassing en een mooie aanbieding in dit prachtig gesitueerde restaurant aan het water..

Voor alle informatie:
Jeroen en Annette Lange

www.vakantieaanwater.nl

www.meervanlenten.nl


www.meervanlenten.nl
tel. 0566 – 689280 689480
mob. 06-15442866.


Zeilles

Hoe was het ook al weer? Herkent u dit gevoel? Lang geleden zeilles gehad en nu even een steuntje nodig om het weer te doen? Altijd al eens willen zeilen, maar het kwam er niet van?

Zeilles

Het kan tijdens uw vakantie!  Tegen een kleine vergoeding kunt u les krijgen van een ervaren zeiler die u met plezier laat zien hoe leuk zeilen is.

Met een paar van die lessen, kunt u vaak al goed uit de voeten. Want zeilen is vooral ook een praktische sport, vaak doen en je leert het zomaar. Bovendien zijn de Terhernster Poelen bij uitstek geschikt om het zeilen goed onder de knie te krijgen.
U gaat ervaren hoe leuk zeilen is.

 

 

 


Restaurant aan het water

Meer van Lenten

 

Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water. Check onze site voor meer informatie!

Klik hier om naar de website te gaan →