Geniet van de rust en de natuur van de Friese meren.

Huur een vakantiehuisje in Terherne (Friesland)

Huisdieren toegestaan

Uw huisdier is onderdeel van uw gezin en is van harte welkom in de vakantiewoning, na overleg. De omgeving van Terherne is ook uiterst geschikt voor een heerlijke lange wandeling met uw hond. De ruime tuin met een mooi grasperk rondom de woning zorgen er ook voor dat uw hond bij het huisje zich heerlijk kan vermaken of lekker in het gras kan liggen.
Als u uw huisdier meeneemt vertrouwen wij erop dat u er op toeziet dat uw huisdier geen overlast oplevert voor andere buurtbewoners en de regels van de gemeente respecteert. 
Dat laatste betreft b.v. het verplicht opruimen van hondenpoep, ook in en rond het huisje. Verder willen wij u vragen om uw hond in zijn eigen mand of bench te laten slapen.

Een huisdier meebrengen kost € 25 per week en € 10 per weekeinde of per midweek. In overleg is veel mogelijk, wij hebben zelf ook huisdieren en nemen die graag mee als we op vakantie gaan.Restaurant aan het water

Meer van Lenten

 

Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water. Check onze site voor meer informatie!

Klik hier om naar de website te gaan →