Geniet van de rust en de natuur van de Friese meren.

Huur een vakantiehuisje in Terherne (Friesland)

Huisdieren toegestaan

Uw huisdier is onderdeel van uw gezin en is van harte welkom in de vakantiewoning. De omgeving van Terherne is ook uiterst geschikt voor een heerlijke lange wandeling met uw hond. De ruime tuin met een mooi grasperk rondom de woning zorgen er ook voor dat uw hond bij het huisje zich ook heerlijk kan vermaken of lekker in het gras kan liggen. Kortom deze vakantiewoning is ook uiterst geschikt om uw huisdier meer te nemen. 
We willen u echter wel vragen om de verantwoordelijkheid voor uw hond te nemen en een schep of een zakje mee te nemen tijdens het uitlaten. Ook willen wij u vragen om uw hond in zijn eigen mand of bench te laten slapen en geregeld de stofzuiger te gebruiken om de woning schoon te houden, indien nodig. 

Een huisdier meebrengen kost € 25 per week of € 10 per weekeinde of per midweek. Wij hebben zelf ook huisdieren en nemen die graag mee als we op vakantie gaan, dus wij hebben er alle begrip voor dat u dit ook graag wilt. 
In de regel staan wij één huisdier in de woning toe, maar in overleg is veel mogelijk en wij denken uiteraard graag met u mee.Restaurant aan het water

Meer van Lenten

 

Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water. Check onze site voor meer informatie!

Klik hier om naar de website te gaan →