Geniet van de rust en de natuur van de Friese meren.

Huur een vakantiehuisje in Terherne (Friesland)

Sloep Arrangementen

Terherne ligt in het hart van het Friese merengebied. Het gebied is door de vele en afwisselende vaartjes en meren bijzonder geschikt voor het varen met een sloep. Niet zo ervaren met het besturen van een boot? Laat u dan rondvaren in een prachtige houten Kapitein'sloep.

Vanuit Terherne zijn meerdere dagtochten mogelijk, waarbij plaatsen zoals: Akkrum, Grou, Oldeboarn, Irnsum, Sneek, Goingaryp en Joure aangedaan kunnen worden. Deze plaatsen zijn allemaal te bereiken binnen 2 uren varen.

U kunt genieten van de prachtige natuur en een unieke vogelwereld. Wij realiseren ons dat niet iedereen zich vertrouwd voelt om tochten te maken met een boot in een onbekend gebied. Wij verhuren daarom een bijzonder mooie sloep incl. schipper. Hierbij hoort ook een goed gevulde picknickmand en gekoelde dranken. De boot biedt normaliter ruim plaats aan max. 12 personen, maar in verband met de Corona maatregelen zal dit aantal aangepast worden rekening houdend met de samenstelling van uw gezelschap, zodat u een veilige vaartocht heeft. Voor alle mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Verder is de schipper zeer goed bekend in het gebied, en in overleg met de gasten kan een mooie vaartocht naar wens worden vervaardigd. Bijvoorbeeld, een vaartocht naar Sneek, waar ook een bezoek aan het Beerenburg museum (Weduwe Joustra) kan worden gebracht, of een heerlijke stadswandeling kan worden gemaakt. Daarna wordt er weer via een ander route terug naar Terherne gevaren, zodat u zoveel mogelijk van de omgeving in u kunt opnemen. Voor al uw vragen en een vaartocht op uw maat, kunt u met ons contact opnemen.


Heerlijk genieten bij de Friese meren

Vakantieaanwater