Geniet van de rust en de natuur van de Friese meren.

Huur een vakantiehuisje in Terherne (Friesland)

Indeling vakantiewoning

De woning beschikt over een L-vormige woonkamer, die zowel kan worden betreden via een zij-ingang, als via de openslaande tuindeuren. De tuindeuren geven tevens toegang tot het overdekte terras en vanuit hier loop u zo de ruime tuin in.

De woonkamer is voorzien van een comfortabel tweepersoons bankstel, een t.v. met dvd-speler en een geluidsinstallatie. De eethoek staat vlakbij de keuken en is zo volledig mogelijk is ingericht. Ook is er gratis wifi in het hele vakantiehuisje
Op de begane grond zijn twee tweepersoonsslaapkamers gesitueerd met comfortabele tweepersoons boxsprings met aparte dekbedden. 
Er is ook sprake van een vliering die kan worden bereikt met behulp van een vlizotrap. Hier zijn nog twee slaapplaatsen met twee aparte bedden, indien u dit wenst. Er is echter geen stahoogte, waardoor deze slaapplaatsen voornamelijk geschikt zijn voor kinderen. Hier kunnen kinderen heerlijk onder de pannen slapen en prettig binnen spelen.

De badkamer bevindt zich op de begane vloer en is voorzien van een heerlijke regen- douche, een toilet en een wastafel. In de berging is een tevens wasmachine beschikbaar voor al uw vakantiewas.

In de tuin zijn meerdere plekken waar u heerlijk kunt zitten, zowel in de zon als lekker koel in de schaduw. Er zijn diverse zitjes in de tuin geplaatst, zodat u niet met stoelen en tafels hoeft te slepen. Ook zijn er diverse fruitbomen, en als het fruit rijp is in uw vakantieperiode, mag u deze gerust plukken.

Er is direct een ruime parkeerplaats voor uw auto ( 's ) naast het huisje. Aan de andere kant van de woning kan ook eventueel uw boot worden afgemeerd in de kleine haven.
Als u de boot meeneemt op een trailer, is er vlakbij het huisje een gemeentelijke trailerhelling, alwaar u de boot te water kunt laten. De trailer kunt u ook in de directe omgeving van de woning parkeren.

Is het heel mooi weer en heeft u zin om te BBQen? Dan staat er een Weber barbecue op kolen tot uw beschikking.
Ook is er een vuurkorf aanwezig die u kunt aansteken, om heerlijk te kunnen genieten van een buiten vuurtje in de avond. Voor hout kan worden gezorgd.

Kortom, dit is hét huisje voor een heerlijke ontspannen vakantie, direct aan het water. 


Heerlijk genieten bij de Friese meren

Vakantieaanwater