Geniet van de rust en de natuur van de Friese meren.

Huur een vakantiehuisje in Terherne (Friesland)

Houten vakantiewoning op een eiland in de Friese Meren.

In het hart van het waterrijke Friesland ligt het dorp Terherne; een dorpje op de hoek, letterlijk vertaald naar het Nederlands. Op de hoek, maar wel midden in het Friese merengebied.

Als de beide bruggen open staan, dan is Terherne echt een eiland en kan er niet meer worden gereden naar de omliggende plaatsen. Aan de rand van dit dorp met veel groen omzoomde tuinen ligt een houten vakantiehuisje aan het water. 
Dit vakantiehuisje is geschikt voor max. 4 personen en in overleg is er eventueel plaats voor 6 personen.

Het vaarwater vanaf het huisje geeft naar ongeveer 400m. toegang tot de Terhernster Poelen en vanaf daar ligt heel waterrijk Friesland voor u open. Vele plaatsen liggen aan het water en zijn in dagtochten uitstekend te bevaren met zowel een motorboot, als met een zeilboot.

U kunt ook uw eigen boot meenemen, welke een plaats kan innemen in de kleine beschutte haven van de woning. Beschikt uw niet over een eigen boot, maar heeft u wel een vaarwens? Geen nood, wij verhuren een comfortabele zeilboot en bedienen aantrekkelijke arrangementen aan met betrekking tot zeilen. Ook bieden wij een sloep arrangement aan inclusief ervaren schipper, die u meeneemt door het prachtige Friesland onder het genot van een verzorgde picknick aan boord. Kijk hier voor meer informatie. 

Maar niet alleen vanaf het water is Friesland adembenemend. U kunt ook een heerlijke fietstocht of wandeling maken door de Friese natuur of door de Friese dorpen en steden. 
Kortom dit huisje is ideaal gelegen voor zowel een vakantie met veel natuur, als voor het bezoeken van diverse steden en dorpen.
Maar ook als u liever wat meer rust zoekt is Terherne en deze woning ideaal. 
Lees hier meer informatie over de indeling van de woning. 


Adres

Adres van de woning;
’t Pompeblêdsje,
Utbuorren 17,
8493 MA Terherne.

Heerlijk genieten bij de Friese meren

Vakantieaanwater