Geniet van de rust en de natuur van de Friese meren.

Huur een vakantiehuisje in Terherne

Meer weten? →

Friesland en water

Friesland en water, onafscheidelijk voor altijd met elkaar verbonden. Het is ook voor de hand liggend dat u als toerist in deze fantastische provincie, het water opgaat.

Friesland en water

Terherne ligt centraal van de Friese Meren. U kunt echt alle kanten op en alles is goed bereikbaar. We hebben de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Zeilen in Friesland.
Naast de verhuur van de vakantiewoningen verhuren wij ook zeilboten. Niet zomaar boten, maar het neusje van de zalm als het om open polyester boten gaat. Namelijk, de Randmeer. Een prachtig schip met fantastische zeileigenschappen. Sportief, als het sportief moet, comfortabel als u daar voor kiest, uitgevoerd met rolfok en gemakkelijk te bedienen buitenboordmotor. De boot is perfect onderhouden en biedt voldoende plaats voor 4 opvarenden. 

Er is een grote opbergplaats voor u spullen. U kunt er heerlijke dagtochten mee maken of zelfs een keer een nachtje op verblijven. De boot wordt dan afgedekt met een tent. De boot ligt voor u huis en u kunt opstappen wanneer u maar wilt. Er zijn aantrekkelijke arrangementen gemaakt. Losse huur is uiteraard ook mogelijk, waarbij onze gasten van de woningen altijd een korting tegemoet kunnen zien.


Restaurant aan het water

Meer van Lenten

 

Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water. Check onze site voor meer informatie!

Klik hier om naar de website te gaan →