Geniet van de rust en de natuur van de Friese meren.

Huur een vakantiehuisje in Terherne

Meer weten? →

Varen zonder zorgen

Terherne ligt in het hart van het Friese merengebied. Het gebied is door de vele en afwisselende vaartjes en meren bijzonder geschikt voor het varen met een sloep. Niet zo ervaren met besturen van een boot; laat u rondvaren in een prachtige houten Kapitein'sloep.

Varen zonder zorgen

Vanuit Terherne zijn meerdere dagtochten mogelijk, waarbij andere plaatsen als Akkrum, Grou, Oldeboarn, Irnsum, Sneek, Goingaryp, en Joure aangedaan kunnen worden. Het ligt allemaal in een straal van 2 uur varen.

U zult genieten van de prachtige natuur en de unieke vogelwereld. wij realiseren ons dat niet iedereen vertrouwd is om tochten te maken met een boot. wij verhuren daarom een bijzonder mooie sloep incl. schipper, goed gevulde picknickmand met gekoelde dranken. De boot biedt ruim plaats aan max. 12 pers.

De schipper is bijzonder goed bekend in het gebied en in overleg met de gasten is er een mooie tocht naar wens te maken. Als voorbeeld; Vaartocht naar Sneek. aldaar een bezoek aan het Beerenburgmuseum, stadswandeling en via een ander route weer terug naar Terherne. voor al uw vragen en een tocht op uw maat; tel. 06 - 5254 3736.


Restaurant aan het water

Meer van Lenten

 

Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water. Check onze site voor meer informatie!

Klik hier om naar de website te gaan →